Ograde

Obrt Kolar u svom programu ima razne ograde. Radimo tri vrste ograda:

  1. aluminijske ograde
  2. staklene ograde
  3. panelne ograde

Kolar ograde

Ograde

Aluminijske ograde izrađene od eloksiranog aluminija otpornog na utjecaje sunca, vlage, sol i slično. Ograde nije potrebno održavati. Aluminijske ograde izrađene su od kvalitetnih materijala, što potvrđuje ISO 9001 certifikat. Posebnost i velika prednost aluminijskih ograda je što ih prilagođavamo zahtjevima i situacijama kupaca. Nudimo i ograde izrađene od aluminija sa završnim slojem plastifikacije. Nije ih potrebno održavati i otporne su na morske utjecaje. Dolaze u raznim modelima i bojama i jednostavno se montiraju.

Panelne ograde su profesionalni sustavi ogrđivanja koje imaju široku primjenu kod ograđivanja tvornica, igrališta, škola, obiteljskih kuća, poslovnih zona, skladišta i drugo. Drugi naziv za panelne ograde su industrijske ograde. Drugi naziv za panelne ograde bi bio industrijske ograde.

Staklene ograde su hit u modernoj arhitekturi i široka primjena. Primjena staklenih ograda najviše u eksterijeru, ali isto tako i u interijeru. Vanjske staklene površine rade se u kombinaciji sa inoxom ili aluminijem od kojeg se izrađuju stupovi i rukohvati koji čine nosivu konstrukciju ograde.

×