GARAŽNA VRATA ZADAR, MOTORI, SERVIS GARAŽNIH VRATA

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta proizvoda i usluga

MOTORI, SERVIS GARAŽNIH VRATA

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta proizvoda i usluga

GARAŽNA VRATA ZADAR - KOLAR

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta proizvoda i usluga

MOTORI, SERVIS GARAŽNIH VRATA - KOLAR

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta proizvoda i usluga

GARAŽNA VRATA, MOTORI, SERVIS GARAŽNIH VRATA

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta proizvoda i usluga

Garažna vrata Zadar – prodaja, ugradnja i servis

Garažna vrata Zadar je poslovnica 30 godina stare tvrtke Kolar koja je specijalizirana za rješenja, prodaju i montažu garažnih vrata, motora i automatike. Radimo na području grada Zadra, Zadarske županije, Ličko-senjske županije, Šibensko-kninske županije, te ostalih područja na upit. U spektru naše djelatnosti su servis i održavanje garažnih vrata.

Garažna vrata Zadar – poslovnica za prodaju, ugradnju i servis garažnih vrata

Sva garažna vrata radimo po mjeri. Naša garažna vrata proizvedena su od dvostrukog pocinčanog čeličnog lima, ispunjena su toplinskom izolacijom poliuretana 40 mm sa prekinutim termo-mostom i završnim duplim slojem plastifikacije. Vodilice i pribor izrađeni su od pocinčanog čelika, te ih nije potrebno održavati i bojati.

Modeli vrata

Modeli vrata

  • Jedna crta
  • Više crta
Boje vrata

Izbor boja

  • Bijela, srebrna, antracit i smeđa
  • Boja drveta – zlatni hrast i orah
Ostakljivanje vrata

Ostakljivanje vrata
Ubacivanje pleksi segmenata u panele

Servis vrata

Servis vrata
Popravak ili zamjena dotrajalih dijelova, motora, opruga, sajli, panela, itd.

Uvjeti za ugradnju garažnih vrata

 

Potrebni uvjeti za ugradnju garažnih vrata:

  • Bočni zidovi oznaka C(L) i C(D) = minimalna širina 10 cm
  • Nadvoj oznake D = minimalna širina nadvoja za ugradnju vrata je 20 cm
  • Oko nadvoja i kod bočnih zidova ne smiju biti prepreke koje bi smetale ugradnji vodilica vrata i nosača za opruge.
  • Pod stropom također ne smije biti prepreka poput  grede, razne instalacijske cijevi i slično
Skica garaže

Skica garaže gledano iznutra, vrata se ugrađuju na vodilice s unutarnje strane garaže.

Servis garažnih vrata Zadar

 Servisiramo sekcijska garažna vrata za koja smo posebno specijalizirani. U sklopu našeg servisa nudimo zamjenu dotrajalih opruga i sajli, zamjenu panti i pogonskih kotačića, zamjenu motora za garažna vrata, te redovito održavanje garažnih vrata.
Dugogodišnje znanje i iskustvo pomažu u detekciji kvara te prepoznavanju kako kvar ukloniti, uz potreban alat i vještine.
Određeni dijelovi sekcijskih garažnih vrata poput sajli, panela, sekcija, te nosača su povezani s napetim oprugama koje su pod vrlo visokom napetošću te uslijed nestručnog rukovanja može doći do štete te ozbiljnih ozljeda . Stoga je preporuka da servis odrađuje stručna osoba koja pažljivo radi potrebne zahvate.
Strogo se zabranjuju nestručni pokušaji popravka torzionih opruga zbog velikog rizika od ozljeda te u konačnici nesigurnih vrata. Obratite nam se s povjerenjem.

 

Garažna vrata i održavanje

Ukoliko ih pravilno održavamo, garažna vrata mogu nam trajati poprilično dugo. Za primjer – među prvim garažnim vratima koja smo namontirali su bila ona na privatnoj garaži kod naše kuće, koja danas,nakon 15-ak godina jako dobro izgledaju i funkcioniraju. Dakle, pravilno namontirana i godinama održavana kvalitetna garažna vrata mogu potrajati vrlo vrlo dugo.

 

Sekcijska garažna vrata Zadar

U našoj raznolikoj ponudi garažnih vrata imamo nekoliko vrsta vrata. Jedna i po nama najkvalitetnija su sekcijska garažna vrata ili segmentna garažna vrata. To su termo izolirana vrata, debljine panela 42 milimetra. Rade na principu podizanja izoliranih panela ili sekcija po specijalno namontiranim vodilicama gdje se u svojoj putanji podižu pod strop. Gibanje koje odrađuju bi bilo grubo rečeno iz okomitog u vodoravan položaj pomoću prijenosnog sustava pokretanog od strane posebnog elektro motora ili na ručni pogon.

Za sva pitanja (vezano uz cijene, dimenzije i sl.) obratite nam se direktno informativnim upitom na e-mail: kolar.davor@gmail.com ili pozivom predstavništvo Zadar:
Tel: +385 (0) 92 3040 616

Kontaktirajte nas

Telefon

+385 (0) 92 3040 616

Email

kolar.davor@gmail.com

×